بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رامسر

رفتن رسیدن است.
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات
۲۳ آذر ۹۱ ، ۲۰:۳۰

ارتباط با بی نماز...

ارتباط با فردی که نماز نمی خواند، چگونه باید باشد؟

1-آدمی همانطور که می تواند بر محیط، دوستان، خواهر و برادرخود تأثیر بگذارد، از آنها نیز تأثیر می پذیرد. اگر یکی از دوستانما یک لطیفه خنده دار تعریف کند، ما می خندیم . اگر یک حرفزشت به ما بزند، از دستش ناراحت می شویم. چرا انسان باشنیدن یک حرف خوشحال و با شنیدن حرف دیگری، ناراحتمی شود؟ از این مطلب، می توان یک قانون به دست آورد کهانسان اثرپذیر است؛ اگر چه افراد در این زمینه متفاوت میباشند.

 

2- باید بگوییم نمی توان یک حکم کلی داد و گفت که با کسی که نماز نمی خواند، باید ارتباط داشته باشیم و یا ارتباط نداشته باشیم؛ زیرا حکم نزدیکان و دوستان و اثر پذیری و اثرگذاریتان، در این مسئله باید مورد بررسی قرار گیرد. اگر این شخص از افرادی است که جزء خویشان نزدیک شما محسوب می شود، نمی نوانید بخاطر نماز نخواندنش، ارتباطتان را با او قطع کنید؛ زیرا این کار ترک صله رحم و حرام می باشد.

 ارحام عبارتند از: والدین، فرزندان، عموها، خاله ها، عمه ها، دایی ها و فرزندان آنها.

 

3-اگر رفت و آمد با ارحام، باعث اثرات سوء بر شما می شود و ممکن است در نماز خود دچار سهل انگاری شوید، لازم است که به حداقل ارتباط، مانند تلفن زدن و رفت و آمد اندک بسنده کنید.

 

4- اگر کسی که نماز نمی خواند، جزء دوستان شما باشد و می دانید یا احتمال می دهیدکه ارتباط با او، ممکن است وی را به نماز بکشاند و یا اثرات خوبی بر وی بگذارد، با او ارتباط داشته باشید و البته مراقب باشید که بر نماز شما اثر نگذارد. بدانید که مهم خود شما هستید و بعد در حد توان، باید به دیگران توجه کنید.

 

5- اگر در ظاهر مسلمان هستند، رابطه با آنها، اشکال ندارد و خوردن از غذای آنها تا وقتی که یقین به نجاست یا حرمت آن نداشته باشید، اشکال ندارد، به ویژه در موردی که احتمال هدایت آنها را می دهید و در حد امکان، باید آنها را نصیحت و امر به معروف کنید و با اخلاق اسلامی با آنها رفتار کنید و اگر اخلاق و رفتار آنها در شما و یا سایر افراد خانواده، تأثیر منفی بگذارد، رابطه را قطع کنید.

 

منبع: پرسمان

 

 


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۹/۲۳
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رامسر

نظرات  (۱)

وبلاک تون عالیه التماس دعا
پاسخ:
متشکر از شما محتاجیم به دعا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی